Thứ sáu, 31/05/2024
IMG-LOGO

Câu hỏi:

20/11/2023 21

It is mentioned in the last paragraph that Dr. Petitto plans to study __________.

A. what happens when babies have the opportunity to learn both speech and sign language 

Đáp án chính xác

B. whether all children speak and make motions with their hands at the same time

  C. the assumption that the human brain prefers sign language to speech

D. whether the sign system of the deaf is the physical equivalent of speech

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án A

Đoạn cuối đề cập rằng tiến sĩ Petitto lên kế hoạch nghiên cứu............

A.điều xảy ra khi trẻ con có cơ hội học cả nói và ngôn ngữ ký hiệu.

B. có phải tất cả trẻ con đều nói và tạo những cử động tay cùng một lúc

C. giả định rằng não người thích ngôn ngữ ký hiệu hơn lời nói

D. có phải hệ thống ký hiệu của người điếc có tương đương về mặt quy luật tự nhiên với nói. Dẫn chứng: Dr. Petitto believes this theory and wants to prove it. She plans to study hearing children who have one deaf parent and one hearing parent. She wants to see what happens when babies have the opportunity to learn both sign language and speech.Dr. Petitto believes this theory and wants to prove it. She plans to study hearing children who have one deaf parent and one hearing parent. She wants to see what happens when babies have the opportunity to learn both sign language and speech.

Câu trả lời này có hữu ích không?

0

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1:

What is probably the writer's attitude in the passage?

Xem đáp án » 20/11/2023 35

Câu 2:

The phrase "crazy about" in the passage mostly means ________.

Xem đáp án » 20/11/2023 34

Câu 3:

The phrase “the babies” in paragraph 2 refers to _________ in the study.

Xem đáp án » 20/11/2023 34

Câu 4:

Which of the following could best serve as the title of the passage?

Xem đáp án » 20/11/2023 30

Câu 5:

The phrase "crazy about" in the passage mostly means ________.

Xem đáp án » 20/11/2023 29

Câu 6:

If you look down or to the side when the (362) ______ person is talking, that person will think that you are not interested in what he or she is saying.

Xem đáp án » 21/11/2023 29

Câu 7:

Many of these differences, regional and non-regional, are the result of a (344)______ of factors including the availability of natural resources; distance from and access to major metropolitan areas and the information and services found there;

Xem đáp án » 20/11/2023 29

Câu 8:

The word “resemble” in paragraph 3 refers to ___________.

Xem đáp án » 20/11/2023 29

Câu 9:

Which of the following would a traveler be LEAST likely to obtain at Fort Laramie?

Xem đáp án » 20/11/2023 28

Câu 10:

The writer mentions “American Sign Language (ASL)” in paragraph 2 as a language

Xem đáp án » 20/11/2023 28

Câu 11:

According to paragraph 4, hearing infants learn to talk first by ___________.

Xem đáp án » 20/11/2023 28

Câu 12:

Michael Collins is fortunate in that ______.

Xem đáp án » 20/11/2023 27

Câu 13:

It is stated in paragraph 3 that both the deaf and the hearing children made movements with their hands, but _________.

Xem đáp án » 20/11/2023 27

Câu 14:

In the United States and Canada, it is very important to (361) ______ a person directly in the eyes when you are having a conversation with him or her.

Xem đáp án » 21/11/2023 26

Câu 15:

According to paragraph 1, babies begin to babble ___________.

Xem đáp án » 20/11/2023 26

Câu hỏi mới nhất

Xem thêm »
Xem thêm »