Thứ năm, 27/02/2025
IMG-LOGO

Câu hỏi:

21/07/2024 85

According to the passage, our continual exposure to bad news without perspective is obviously ___.


A. a source of defects in human brain



B. the result of human brain's switch to alarm mode



C. a source of chronic stress


Đáp án chính xác


D. the result of an overabundance of good news


Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án đúng: C

Giải thích: Dựa vào thông tin: “Exposing ourselves to such input without respite and without perspective cannot be anything other than a source of chronic stress”

Dịch: Tiếp xúc với đầu vào như vậy mà không có thời gian nghỉ ngơi và không có quan điểm không thể không là một nguồn gốc của căng thẳng mãn tính

Câu trả lời này có hữu ích không?

0

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1:

They have just visited the town ___ location was little known.

Xem đáp án » 15/10/2022 3,681

Câu 2:

I thought I saw water in the distance but it must have been an optical ___.

Xem đáp án » 15/10/2022 216

Câu 3:

Corn, domesticated by the American Indians, was brought to Europe by Columbus.

Xem đáp án » 15/10/2022 142

Câu 4:

Regular exercise and good diet will bring ___ fitness and health.

Xem đáp án » 15/10/2022 138

Câu 5:

She was so tired last night that she slept like ___ until 10 o'clock this morning.

Xem đáp án » 15/10/2022 134

Câu 6:

"Why don't we wear sunglasses?" - our grandpa would say when we went out on bright sunny days.

Xem đáp án » 15/10/2022 120

Câu 7:

He was so mean that he couldn't bear to ___ the smallest sum of money for the charity appeal.

Xem đáp án » 15/10/2022 119

Câu 8:

This shirt is ___ that one.

Xem đáp án » 15/10/2022 115

Câu 9:

Thousands of people came to see the Queen ___ the rain.

Xem đáp án » 15/10/2022 114

Câu 10:

However, since The Industrial Revolution what benefits human has significantly enhanced the greenhouse effect (35) ___ the Earth's average temperature to rise by almost 1°C.

Xem đáp án » 15/10/2022 113

Câu 11:

The word "traumatic" in paragraph 1 is closest in meaning to ___.

Xem đáp án » 15/10/2022 112

Câu 12:

What is probably the best title for this passage?

Xem đáp án » 15/10/2022 108

Câu 13:

I am sure he did not know that his brother graduated with flying colors.

Xem đáp án » 15/10/2022 107

Câu 14:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

- Michel: "I failed my driving test again!" - Nick: “___”

Xem đáp án » 15/10/2022 106

Câu 15:

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

THE SAVANNAH

The tourist looking at the African savannah on a summer afternoon might be excused for thinking that the wide yellow grass plain was completely deserted of life, almost a desert. With only a few small thorn trees sticking out through the veldt, there seems to be almost no place for a living creature to hide. However, under those trees you might find small steenbok, sleeping in the shade, and waiting for the night to fall. There may even be a small group of lions somewhere, their bodies exactly the same as the tall grass around them. In the holes in the ground a host of tiny creatures, from rabbits and badgers to rats and' snakes are waiting for the heat to finish.

The tall grass also hides the fact that there may be a small stream running across the middle of the plain. One clue that there may be water here is the sight of a majestic Marshall eagle circling slowly over the grassland. When he drops, he may come up with a small fish, or maybe a grass snake that has been waiting at the edge of a pool in the hope of catching a frog. The best time to see the animals then, is in the evening, just as the sun is setting.

The best time of the year to come is in late September, or early August, just before the rains. Then the animals must come to the waterholes, as there is no other place for them to drink. And they like to come while it is still light; so they can see if any dangers are creeping up on them. So it is at sunset, and after the night falls, that the creatures of the African veld rise and go about their business. 

Why do animals come to the waterholes while it is still light?

Xem đáp án » 15/10/2022 106

Câu hỏi mới nhất

Xem thêm »
Xem thêm »