Thứ năm, 27/02/2025
IMG-LOGO

Câu hỏi:

20/07/2024 49

Some of the most famous circuses in history which continue to be extremely popular today include the American Barnum & Bailey Ringling Brothers Circuses, which (5)____ itself “The Greatest Show on Earth”, the Canadian Cirque du Soleil, the Moscow Circus and Billy Smart’s Circus of London. Millions of people attend them around the world each year.


A. says


B. calls 

Đáp án chính xác

C. names

D. tells

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án B

Kiến thức về từ vựng
Giải thích: Some of the most famous circuses in history which continue to be extremely popular today include the American Barnum & Bailey Ringling Brothers Circuses, which calls itself “the greatest show on Earth”, the Canadian Cirque du Soleil, the Moscow Circus and Billy Smart’s Circus of London.

(Một số rạp xiếc nổi tiếng nhất trong lịch sử tiếp tục trở nên vô cùng nổi tiếng hiện nay bao gồm đoàn xiếc American Barnum & Bailey Ringling Brothers, cái mà tự gọi mình là “chương trình vĩ đại nhất trên Trái Đất”, đoàn xiếc Cirque du Soleil, đoàn xiếc Moscow và đoàn xiếc Billy Smart của Luân Đôn.)
Có cụm call itself: tự cho mình, tự gọi mình

Câu trả lời này có hữu ích không?

0

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1:

What does the passage mainly discuss?

Xem đáp án » 04/08/2023 98

Câu 2:

What is the passage mainly about?

Xem đáp án » 04/08/2023 90

Câu 3:

The word “stunning" in the last paragraph is closest in meaning to ____.

Xem đáp án » 04/08/2023 78

Câu 4:

According to the passage, new settings for public art are appearing as a result of ____.

Xem đáp án » 04/08/2023 76

Câu 5:

Which of the following is NOT included in the expression “the Old World” used in the passage?

Xem đáp án » 04/08/2023 75

Câu 6:

The word “exceptional” in paragraph 1 is closest in meaning to ____.

Xem đáp án » 04/08/2023 74

Câu 7:

The curriculum in the past was also (4) ______ extensive and concentrated on the three Rs - Reading, Writing and Arithmetic – whereas today’s curriculum includes everything from business studies to philosophy.

Xem đáp án » 04/08/2023 72

Câu 8:

All of the following are mentioned as examples of farmers’ meeting the expectations of agrarian philosophers EXCEPT ____

Xem đáp án » 04/08/2023 66

Câu 9:

What does the passage mainly discuss?

Xem đáp án » 04/08/2023 65

Câu 10:

The word "Besides" in the passage is closest in meaning to _________.

Xem đáp án » 04/08/2023 62

Câu 11:

The word “makeshift” in paragraph 1 is closest in meaning to _______.

Xem đáp án » 04/08/2023 61

Câu 12:

It took Vietnam about _______ years to move from the poorest to the middle income status?

Xem đáp án » 04/08/2023 60

Câu 13:

Which of the following statements is best supported by the last paragraph?

Xem đáp án » 04/08/2023 60

Câu 14:

All of the following are mentioned in paragraph 1 as results of the trend toward installing contemporary art in public places in the United States EXCEPT ____.

Xem đáp án » 04/08/2023 60

Câu 15:

In the early 1900s, the (1) ______ class in England was twice as big as the average in the 1960s – sixty pupils per class compared with thirty.

Xem đáp án » 04/08/2023 58

Câu hỏi mới nhất

Xem thêm »
Xem thêm »