The word “which” in the passage refers to
B
Từ which trong bài đọc ám chỉ đến
A. sự quản lý khoa học B. triết học
C. năng suất D. nghiên cứu thời gian và sự di chuyển
Dẫn chứng: At that time, his philosophy, which was concerned with productivity, but which was often misinterpreted as promoting worker interests at the expense of management, was in marked contrast to the prevailing industrial norms of worker exploitation.
=> Chọn B
With which of the following statements would the author most probably agree?
Approximately how many cars were there in the United States in 1900 ?
According to the passage, people at the 1900 National Automobile Show favored cars powered by
According to the passage, people respond to loud noises in the same way that they respond to