Do the particles react with nitric acid ?
D
Các phân tử có phản ứng lại axit nitric không?
A. Không, nhưng chúng tiếp tục hấp thu năng lượng mặt trời.
B. Không, và các phân tử không đổi.
C. Có, nhưng sự thay đổi chỉ là tạm thời.
D. Có, và sự thay đổi là vĩnh viễn.
Dẫn chứng: Companion studies of dust samples from the Sahara and the Saudi coast and loess from China show that the higher the calcium in the mineral , the more reactive they are in with nitric acid .And once the particle is changed , it stays that way.
=>Chọn D
What can be inferred about the White House from the information in the second paragraph?
Research studies have shown that pressures put on students nowadays are ______.
Why does the passage begin with a description of the properties of calcium nitrate?
According to the author, the fact that more full-time students are working for pay ______.
It can be inferred that the word “retain ” in paragraph 3 is closest in meaning to _____.
What was the main difference between the dwelling of Pueblo and Woodland Indians?
According to the passage, now that scientists know that unusual neurons in certain people are the cause of migraines, they
The study’s conclusion that students’ workload now is not greater than before is based on ______.
According to the passage, the sources of fossil fuels will have to be replaced because