Which of the following inventions is mentioned in the passage as a practical application of Einstein's discoveries?
Đáp án B
Kiến thức: Đọc hiểu
Giải thích:
Những phát minh nào sau đây được đề cập trong đoạn văn như là một ứng dụng thực tế của khám phá của Einstein?
A. Radio B. Ti vi C. Ô tô D. Máy tính
Thông tin: Einstein's work led to such scientific advances as the control of atomic energy, even television as a practical application of Einstein's work. (Công trình nghiên cứu của Einstein đã dẫn tới những tiến bộ khoa học như việc kiểm soát năng lượng nguyên tử, thậm chí cả ti vi như một ứng dụng thực tiễn của công trình nghiên cứu của Einstein.)
390)_______ people continue cutting down that many trees in Sarawak rain forest, all the trees could be gone in eight years.
According to the passage, which of the following is learning in broad view comprised of?
It can be inferred from the passage that social workers, employers, and politicians concern themselves with the study of learning because they need to ______.
Secondary rainbows are unusual because the light is reflected twice within the raindrop before it (431)________ a rainbow, so the colors are in reverse order and not as bright as primary rainbows.
Sailors came back from these islands with
pictures of Christ on their backs and from then on, tattooing (410)__________ in popularity.A survey by the French army in 1881 showed that among the 387 men (411) __________there were 1,333 designs.