It is clear from the tone of the passage that the author feels
Đáp án C
Kiến thức: Đọc hiểu
Giải thích:
Rõ ràng từ giọng điệu của đoạn văn tác giả cảm thấy
A. Nghiên cứu của Einstein về vật lý đã bị lu mờ bởi quan điểm chính trị bảo thủ của ông.
B. Nghiên cứu của Einstein về vật lý, mặc dù ấn tượng về mặt lý thuyết, dẫn đến một số ứng dụng thực tiễn.
C. Albert Einstein là một trong những nhà tư tưởng xuất sắc nhất trong lịch sử.
D. Các lý thuyết của Einstein đã được chứng minh là không chính xác.
Thông tin: Any list of the greatest thinkers in history contains the name of the brilliant physicist Albert Einstein. His theories of relativity led to entirely new ways of thinking about time, space, matter, energy, and gravity. (Bất kỳ danh sách những nhà tư tưởng vĩ đại nhất nào trong lịch sử đều có tên của nhà vật lý học xuất sắc Albert Einstein. Lý thuyết tương đối của ông đã dẫn đến những cách suy nghĩ hoàn toàn mới về thời gian, không gian, vật chất, năng lượng và trọng lực.)
390)_______ people continue cutting down that many trees in Sarawak rain forest, all the trees could be gone in eight years.
According to the passage, which of the following is learning in broad view comprised of?
It can be inferred from the passage that social workers, employers, and politicians concern themselves with the study of learning because they need to ______.
Secondary rainbows are unusual because the light is reflected twice within the raindrop before it (431)________ a rainbow, so the colors are in reverse order and not as bright as primary rainbows.
Sailors came back from these islands with
pictures of Christ on their backs and from then on, tattooing (410)__________ in popularity.A survey by the French army in 1881 showed that among the 387 men (411) __________there were 1,333 designs.