Which of the following serves as the best title for this passage?
Đáp án D
Kiến thức: Đọc hiểu
Giải thích:
Câu nào sau đây là tiêu đề tốt nhất cho đoạn văn này?
A. Sự kỳ diệu của tái chế: Đem lại những gì đã từng bị mất
B. Tái chế, chôn lấp hay ủ phân: cái nào tốt nhất cho bạn?
C. Làm những gì bạn có thể: Làm thế nào để cứu trái đất bằng cách tái chế và ủ phân.
D. Các phương pháp quản lý chất thải: Những ưu và nhược điểm
Thông tin: There are four methods to managing waste: recycling, landfilling, composting, and incinerating. Each method has its strengths and weaknesses. Let's take a quick look at each. (Có bốn phương pháp để quản lý chất thải: tái chế, chôn lấp, ủ và đốt. Mỗi phương pháp đều có điểm mạnh và điểm yếu. Chúng ta hãy cùng xem xét từng cái.)
390)_______ people continue cutting down that many trees in Sarawak rain forest, all the trees could be gone in eight years.
According to the passage, which of the following is learning in broad view comprised of?
It can be inferred from the passage that social workers, employers, and politicians concern themselves with the study of learning because they need to ______.
Secondary rainbows are unusual because the light is reflected twice within the raindrop before it (431)________ a rainbow, so the colors are in reverse order and not as bright as primary rainbows.
Sailors came back from these islands with
pictures of Christ on their backs and from then on, tattooing (410)__________ in popularity.A survey by the French army in 1881 showed that among the 387 men (411) __________there were 1,333 designs.