Thứ năm, 27/02/2025
IMG-LOGO

Câu hỏi:

22/07/2024 41

According to the passage, why might birds and animals consider humans very visually handicapped?

A. humans can’t see very well in either air or water

B. humans eyes are not as well suited to our needs

C. the main outstanding feature of human eyes is color vision

D. human eyes can’t do what their eyes can do

Đáp án chính xác

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án D

Theo bài đọc, tại sao loài chim và động vật xem loài người có mắt bị tật?

A. Con người không thể nhìn rõ trong không khí hoặc trong nước

B. Mắt con người không thích hợp với nhu cầu của chúng ta

C. Khía cạnh nổi bật chính của mắt con người là nhìn màu sắc

D. Mắt con người không thể làm những gì mắt của chúng có thể làm

Dẫn chứng: “The hawk, for instance, has such sharp eyes that it can spot a dime on the sidewalk while perched on top of the Empire State Building. It can make fine visual distinctions because it is blessed with one million cones per square millimeter in its retinA. And in water, humans are farsighted, while the kingfisher, swooping down to spear fish, can see well in both the air and water because it is endowed with two foveae …”

Câu trả lời này có hữu ích không?

0

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1:

Only after I explained it to him _________the problem.

Xem đáp án » 05/11/2023 261

Câu 2:

The word critical in paragraph 3 is closest in meaning to _______.

Xem đáp án » 31/10/2023 100

Câu 3:

The word “critical” is closest in meaning to__________.

Xem đáp án » 01/11/2023 85

Câu 4:

According to the reading passage, how did Joseph Pulitzer appeal to the average reader?

Xem đáp án » 31/10/2023 84

Câu 5:

According to a recent survey, most people are________their neighbors.

Xem đáp án » 06/11/2023 78

Câu 6:

The phrase “without a hitch” is closet in meaning to __________.

Xem đáp án » 31/10/2023 78

Câu 7:

It is implied in paragraph 1 that ______.

Xem đáp án » 31/10/2023 76

Câu 8:

Which can be used as a synonym of the word “feelings” ?

Xem đáp án » 01/11/2023 72

Câu 9:

Safety experts are trying to establish the _________of yesterday’s train crash.

Xem đáp án » 06/11/2023 70

Câu 10:

They froze in ________when they saw the lion.

Xem đáp án » 05/11/2023 70

Câu 11:

They always kept on good________with their next-door neighbors for the children’s sake.

Xem đáp án » 06/11/2023 70

Câu 12:

I woke up late for my interview because I _________about it all night and didn’t get much sleep.

Xem đáp án » 05/11/2023 69

Câu 13:

I can’t find those new socks I bought. I ________them in the store.

Xem đáp án » 05/11/2023 69

Câu 14:

It was a _________that the driver survived the crash. His car was completely damaged.

Xem đáp án » 05/11/2023 68

Câu 15:

What does the passage mainly discuss?

Xem đáp án » 01/11/2023 67

Câu hỏi mới nhất

Xem thêm »
Xem thêm »