What does the author mention about the American Red Cross?
Đáp án B
Tác giả đề cập vì về Hội chữ thập đỏ Mỹ?
A. Nó bị phản đổi nhiều lần bởi Hiệp định Geneva.
B. Barton đã cố gắng thành lập nó ở Mỹ.
C. Người Mỹ không quan tâm đến Hội chữ thập đỏ
D. Nó được thành lập lần đầu ở Mỹ.
Dẫn chứng trong bài đọc: “While she was on vacation, she became involved with the International Red Cross, an organization set up by the Geneva Convention in 1864. Clara Barton realized that the red Cross would be a big help to the United States. After she returned to the United States, she worked very hard to create an American red Cross.”
The word “critical” in paragraph 3 is closest in meaning to _______.
According to the reading passage, how did Joseph Pulitzer appeal to the average reader?
According to a recent survey, most people are________their neighbors.
Safety experts are trying to establish the _________of yesterday’s train crash.
They always kept on good________with their next-door neighbors for the children’s sake.
I woke up late for my interview because I _________about it all night and didn’t get much sleep.
I can’t find those new socks I bought. I ________them in the store.
It was a _________that the driver survived the crash. His car was completely damaged.