Thứ năm, 27/02/2025
IMG-LOGO

Câu hỏi:

22/07/2024 77

The underlined phrase "a bolognaise" in the passage probably means________.

A. a dish

Đáp án chính xác

B. a cooker

C. a cooking class

D. a skill

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

A. một món ăn

B. một đầu bếp

C. một lớp học nấu ăn

D. một kỹ năng

Thông tin:

“What I want is to teach young people how to do basic, simple recipes like a tomato sauce, a bolognaise, a simple curry, a stir-fry---which they can use now at home and then in their later life”, said Ed Balls, the minister responsible for schools. (“Những gì tôi muốn là để dạy cho những người trẻ cách làm những món cơ bản, đơn giản như sốt cà chua, sốt thịt bằm, một món cà ri đơn giản, một món xào - những công thức mà bây giờ chúng có thể sử dụng ở nhà và trong cuộc sống sau này.”, Ed Balls, bộ trưởng chịu trách nhiệm về các trường học, cho biết.)

→ Chọn đáp án A

Câu trả lời này có hữu ích không?

0

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1:

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Xem đáp án » 06/07/2023 121

Câu 2:

According to the passage, the following are true about Japanese Girls' Day, EXCEPT_______.

Xem đáp án » 06/07/2023 120

Câu 3:

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

Xem đáp án » 06/07/2023 112

Câu 4:

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

What the lecturer has been saying is not convincing because he doesn't back up his opinions with examples.

Xem đáp án » 06/07/2023 107

Câu 5:

It seems, therefore, (12)___________ by these conflicting findings, that the school uniform debate isn't closed yet!

Xem đáp án » 06/07/2023 107

Câu 6:

What does the word "this" in the last paragraph refer to?

Xem đáp án » 06/07/2023 104

Câu 7:

Don't let my mother watch any of those sad movies. She cries at the drop of a_________.

Xem đáp án » 06/07/2023 103

Câu 8:

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best completes each of the following exchanges.

Two students are planning for their weekend.

- Ted: "How about going camping in Cuc Phuong National Park?"

- Kate: "_________”

Xem đáp án » 06/07/2023 102

Câu 9:

Lack of water and nutrients has impeded the growth of these cherry tomato plants.

Xem đáp án » 06/07/2023 101

Câu 10:

Mark the letter A, B, C or D to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Yesterday, for the first time in his life, Mike refuses to follow his parents' advice.

Xem đáp án » 06/07/2023 100

Câu 11:

It is not permissive for employers to discriminate on grounds of age, sex and race.

Xem đáp án » 06/07/2023 100

Câu 12:

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

Xem đáp án » 06/07/2023 98

Câu 13:

The word "delicacies" in paragraph I is closest in meaning to_______.

Xem đáp án » 06/07/2023 98

Câu 14:

Most of this growth had occurred since 1950 and was known as the population________.

Xem đáp án » 06/07/2023 98

Câu 15:

Tom said, "I'll give you this book back tomorrow, Mary."

Xem đáp án » 06/07/2023 94