Thứ năm, 27/02/2025
IMG-LOGO

Câu hỏi:

19/07/2024 43

The passage suggests that most rain forest species are

A. bacteria  

B. birds  

C. insects    

Đáp án chính xác

D. mammals

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

C

Kiến thức: Đọc hiểu

Giải thích:

Đoạn văn cho thấy hầu hết các loài trong rừng mưa là

A. vi khuẩn B. chim

C. côn trùng           D. động vật có vú

Thông tin: The fact that half of the known species are thought to inhabit the world's rain forests doesn't seem surprising, considering the huge numbers of insects that comprise the bulk of the species. One scientist found many different species of ants (kiến) in just one tree from a rain forest. While every species is different from every other species, their genetic makeup constrains them to be insects and to share similar characteristics with 750,000 species of insects.  

Câu trả lời này có hữu ích không?

0

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1:

. (19) ________ chemical soil enrichers, they use animal manure and plant parts not used as food - natural,

Xem đáp án » 22/10/2023 94

Câu 2:

Organic farmers also use alternatives for pesticides; for example, they may rely (21) ________ natural predators of certain insect pests.

Xem đáp án » 22/10/2023 72

Câu 3:

Twenty of the birds are about to (17)_________to the skies with the task of measuring air pollution,

Xem đáp án » 22/10/2023 66

Câu 4:

Having a car has numerous benefits ________ (15), you can go wherever you want whenever you want.

Xem đáp án » 22/10/2023 61

Câu 5:

Indeed, some people fear that text messaging may actually be having a negative (15)_________on young people’s communication and language skills,

Xem đáp án » 22/10/2023 59

Câu 6:

By the beginning of the 20th century, other industrial countries like the USA were (27) ________ with Britain's exports

Xem đáp án » 22/10/2023 57

Câu 7:

each (18)_______ with sensor equipment and a mobile phone.

Xem đáp án » 22/10/2023 56

Câu 8:

You don’t have to rely on public transport, and ________ (16),

Xem đáp án » 22/10/2023 55

Câu 9:

and this (25) ________ has led to a decline in the number of (26) ________ in many factories.

Xem đáp án » 22/10/2023 54

Câu 10:

Then the company (48) ________the flavor.

Xem đáp án » 22/10/2023 53

Câu 11:

and countries in the Far East have been able to provide cheaper (28) _________since the 1970s.

Xem đáp án » 22/10/2023 51

Câu 12:

________ (20) most folks feel that the advantages of owing a car outweigh the disadvantages.

Xem đáp án » 22/10/2023 51

Câu 13:

especially when we hear that primary school chidren may be at (16)___ of becoming addicted to the habit.

Xem đáp án » 22/10/2023 51

Câu 14:

It could run 100 metres in a little over six seconds, which would beat modern Olympic (28) ________ more than a third of the track behind.

Xem đáp án » 22/10/2023 50

Câu 15:

The Greeks chewed gum from a tree (49) ________2,000 years ago.

Xem đáp án » 22/10/2023 49

Câu hỏi mới nhất

Xem thêm »
Xem thêm »