Thứ năm, 27/02/2025
IMG-LOGO

Câu hỏi:

19/08/2024 32

According to the passage, who approves of online dating?


A. Mitchell Waverton and Peter Wong


B. Peter Wong

C. no one

D. Mitchell Waverton

Đáp án chính xác

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Giải thích: 

Theo đoạn văn, ai tán thành việc hẹn hò trực tuyến? 

A. Mitchell Waverton và Peter Wong

B. Peter Wong

C. không có ai

D. Mitchell Waverton

Thông tin: 

+ Although he was hesitant to try it at first, Mitchell Waverton, a 25-year-old who’s looking for love, gives online dating thumbs-up. Waverton explains, “I don’t have a lot of time to meet women. Some of my friends told me I should try online dating. I wasn't sure about it because it just seems weird- meeting someone online. But then I tried it, and it was a lot of fun”. 

(Mặc dù ban đầu anh ấy còn do dự khi thử nó, nhưng Mitchell Waverton, một thanh niên 25 tuổi đang tìm kiếm tình yêu, đã đồng ý hẹn hò trực tuyến. Waverton giải thích: “Tôi không có nhiều thời gian gặp gỡ phụ nữ. Một số người bạn khuyên tôi nên thử hẹn hò trực tuyến. Tôi không chắc chắn về điều đó vì nó có vẻ kỳ lạ - gặp ai đó trực tuyến. Nhưng sau đó tôi đã thử và thấy rất thú vị”.) 

→ Chọn đáp án D

Câu trả lời này có hữu ích không?

0

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Xem đáp án » 19/08/2024 36

Câu 2:

Which of the following does the passage mainly discuss?

Xem đáp án » 19/08/2024 34

Câu 3:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Xem đáp án » 19/08/2024 32

Câu 4:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions

Due to the bad weather, the band decided________ their live concert.

Xem đáp án » 20/08/2024 32

Câu 5:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best completes each of the following exchanges

Lucia is inviting Jack to her party 

Lucia: "I'm going to have a birthday party this weekend. Would you like to come, Jack?" 

Jack: "___________________”

Xem đáp án » 20/08/2024 31

Câu 6:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Xem đáp án » 19/08/2024 31

Câu 7:

Cities are a lot________ than they were in the past.

Xem đáp án » 20/08/2024 31

Câu 8:

We_______ for going home when it began to rain.

Xem đáp án » 20/08/2024 31

Câu 9:

Many students in this high school are excited_______ ICT assessment tools.

Xem đáp án » 20/08/2024 30

Câu 10:

What is the closest meaning to the word "convinced"used in paragraph 2?

Xem đáp án » 19/08/2024 30

Câu 11:

What could be the best title for the passage?

Xem đáp án » 19/08/2024 30

Câu 12:

The word "that" in paragraph 1 refers to_________.

Xem đáp án » 19/08/2024 30

Câu 13:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best completes each of the following exchanges

 Monica and Mathew are on the way home. 

- Monica:"I think we should recycle these bags. It will help protect the environment." 

- Mathew: "___________”

Xem đáp án » 20/08/2024 29

Câu 14:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions

I haven't seen my close friend for twenty three years.

Xem đáp án » 20/08/2024 29

Câu 15:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following queétions.

 

Xem đáp án » 19/08/2024 29