Thứ năm, 27/02/2025
IMG-LOGO

Câu hỏi:

25/08/2024 24

Companies can choose from the print media, television, radio or even huge lit-up billboards (35) _______ have been put up around our cities


A. whom



B. where



C. when



D. that


Đáp án chính xác

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Giải thích: 

Đại từ quan hệ thay cho danh từ chỉ vật ‘billboards’ → dùng “that” 

Tạm dịch: 

Companies can choose from the print media, television, radio or even huge lit-up billboards that have been put up around our cities and which suggest that we buy this type of ice-cream or that type of trainer. (Các công ty có thể chọn từ các phương tiện truyền thông báo chí, truyền hình, đài phát thanh hoặc thậm chí là các bảng quảng cáo có đèn chiếu sáng khổng lồ được treo xung quanh các thành phố và gợi ý rằng chúng ta nên mua loại kem này hoặc loại giày thể thao kia.) 

→ Chọn đáp án D

Câu trả lời này có hữu ích không?

0

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1:

It’s a great mistake to _______ that your children will always obey you.

Xem đáp án » 23/08/2024 39

Câu 2:

Few students got high marks because there were too many tough questions in the test.

Xem đáp án » 25/08/2024 37

Câu 3:

Which of the following is NOT mentioned in paragraph 1 as a consequence of not getting enough sleep?

Xem đáp án » 25/08/2024 34

Câu 4:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions. 

Xem đáp án » 23/08/2024 33

Câu 5:

In this day and age, advertising is big business. It puts a lot of effort into effectively (34) ______ the public about a product or service.

Xem đáp án » 25/08/2024 33

Câu 6:

Which best serves as the title for the passage?

Xem đáp án » 25/08/2024 33

Câu 7:

The fire burned for 2 hours before it was finally contained.

Xem đáp án » 25/08/2024 32

Câu 8:

The word fair in paragraph 1 mostly means _________.

Xem đáp án » 25/08/2024 32

Câu 9:

The word They in paragraph 3 refers to ________.

Xem đáp án » 25/08/2024 32

Câu 10:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions. 

Mike read the poem aloud, _______?

Xem đáp án » 23/08/2024 31

Câu 11:

The firm’s headquarters is now based _______ the capital city.

Xem đáp án » 25/08/2024 30

Câu 12:

Her shop has early _______ in selling second-hand items at an affordable price.

Xem đáp án » 25/08/2024 30

Câu 13:

They were having a pleasant time on a cruise ship when a terrible storm ______.

Xem đáp án » 23/08/2024 30

Câu 14:

Which of the following is true, according to the passage?

Xem đáp án » 25/08/2024 30

Câu 15:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions. 

Xem đáp án » 23/08/2024 29