Thứ năm, 27/02/2025
IMG-LOGO

Câu hỏi:

22/05/2024 50

According to the passage, “streaming pupils” ______

A. is the act of putting pupils into class according to their academic abilities

Đáp án chính xác

B. aims at enriching both their knowledge and experience

C. is quite discouraging

D. will help the pupils learn best

Trả lời:

verified Giải bởi Vietjack

Đáp án A

Giải thích:

Theo đoạn văn, "streaming pupils" ______

A. là việc đưa học sinh vào lớp theo khả năng học tập

B. nhằm mục đích làm giàu cả kiến thức và kĩ năng

C. khá nản lòng

D. sẽ giúp học sinh học tốt nhất

Dẫn chứng: We find that bright children are rarely held back by mixed-ability teaching. On the contrary, both their knowledge and experience are enriched. We feel that there are many disadvantages in streaming pupils. It does not take into account the fact that children develop at different rates. It can have a bad effect on both the bright and the not-so-bright child. After all, it can be quite discouraging to be at the bottom of the top grade!

Câu trả lời này có hữu ích không?

0

CÂU HỎI HOT CÙNG CHỦ ĐỀ

Câu 1:

"I called him and said that I was talking on a real mobile phone (245)_____

Xem đáp án » 18/10/2023 74

Câu 2:

The word “incriminated’ in the first paragraph is closest in meaning to

Xem đáp án » 18/10/2023 65

Câu 3:

The word “exceptional” in paragraph 2 mostly means _______

Xem đáp án » 18/10/2023 60

Câu 4:

. If someone says you’re totally in the (297)_______ of talent, ignore them.

Xem đáp án » 18/10/2023 59

Câu 5:

The word “strived” in the second paragraph is closest in meaning to

Xem đáp án » 18/10/2023 57

Câu 6:

How do vitamins influence health?

Xem đáp án » 18/10/2023 57

Câu 7:

The author’s purpose of writing this passage is to ______.

Xem đáp án » 18/10/2023 57

Câu 8:

It can be inferred from paragraph 2 that ______.

Xem đáp án » 18/10/2023 55

Câu 9:

The phrase “occupy the spotlight” in the last paragraph is closest in meaning to

Xem đáp án » 18/10/2023 55

Câu 10:

What is the main idea of this passage?

Xem đáp án » 18/10/2023 55

Câu 11:

The word “astounding” in the passage is closest in meaning to _______.

Xem đáp án » 18/10/2023 55

Câu 12:

The word “mighty” in paragraph 2 is closest in meaning to ______.

Xem đáp án » 18/10/2023 54

Câu 13:

The phrase "held back" in paragraph 1 means_________.

Xem đáp án » 18/10/2023 54

Câu 14:

But things are more likely to (300)_______ well if you persevere and stay positive.

Xem đáp án » 18/10/2023 53

Câu 15:

Next year we've decided we're going on a cheap (263) _____ holiday to Italy.

Xem đáp án » 18/10/2023 53

Câu hỏi mới nhất

Xem thêm »
Xem thêm »